Omdat bootonderhoud ook vaarplezier kan zijn!

Bemanning

Annika
Annika is in 2005 ons team komen versterken. De gestage toename in werkzaamheden leidde tot een gestage toename in administratie. Wekelijks komt zij helpen met de groeiende papierwinkel.

Via waterscouting is zij al jaren betrokken bij het waterrijke leven in Aalsmeer.

 

Guido
Sinds 2007 is Guido een regelmatig geziene monteur op de werf. Hij vertegenwoordigt zijn bedrijf G.Tas Totaal Scheepstechniek. Een aantal zeegaande jaren op een zogenaamde "Multi purpose" ladingsschip en een twaalftal jaren ervaring in onderhoud en installatie van kleine pleziervaartuigen hebben hem een ruime hoeveelheid kennis gegeven over jachttechniek.

Graag denkt hij met U mee om samen met U tot een passende oplossing te komen voor uw schip.

Zijn specialismen zijn laswerkzaamheden, scheepstechniek en elektra.

 

Henk
In 2000 vestigde Henk Kennedy zich op de werf. Hij betrekt hier een goed ingerichte loods voor onder meer het uitvoeren van scheepstimmerwerken. Sinds 2009 is de loods vernieuwd en vergroot om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen. Met Henk wordt graag samengewerkt op onze werf om uw boot van een betimmering naar wens te voorzien.

Zo is een aanpassing in uw techniek goed te combineren met aanpassing in uw houtwerk en betimmering.

Zie ook de website van Kennedy Scheepswerken.

 

Marcel
Marcel, ingenieur scheepsbouwtechniek en zijn leven lang verbonden aan het water via zeilvakanties en waterscouting. "Ik kom bij u aan boord om vrijblijvend te overleggen over de plannen die u heeft met uw boot. Ik denk graag mee met uw onderhoud, techniek en vaarplezier."

Sinds 1999 runt hij het familiebedrijf en doet uw werkzaamheden graag met u samen.

Als dorpsdichter van Aalsmeer heeft hij al menig feestelijke tewaterlating gepaard laten gaan met een passende speech.

 

Peter
Peter Vreeken versterkt sinds 2006 de jachtwerf. Na veel jaren het water gezien te hebben vanaf een Scoutingvlet en werkschepen van een seringenkweker zocht hij zijn toekomst in het onderhoud van plezierjachten.

Gediplomeerd lasser en onderhoud aan binnen- en buitenboord motoren helpt hij u graag bij uw jaarlijkse onderhoud. Daarbij behoort natuurlijk ook uw schroefasinstallatie en besturing. Onderdelen van uw boot die veel onderhoud en regelmatige controle vergen.

Peter brengt graag uw boot op het droge en verricht het nodige onderhoud, waaronder het binnen pleziervaart regelmatig genoemde "knippen- en scheren" of laswerkzaamheden..