Omdat bootonderhoud ook vaarplezier kan zijn!

Stalling en reservering

Overdekte Stalling

Jachtwerf Harting biedt u zowel in de winter als in de zomer een overdekte ruimte om uw schip te stallen. De loods is verlicht en 6 dagen per week geopend. In maart, april en oktober zelfs 7 dagen per week.

Stalling in de winter is plezierig voor uw boot. Regen, hagel en sneeuw vergen veel van uw schip. Vooral houtwerk heeft veel te verduren. IJsgang tast de waterlijn en het onderwaterschip aan. Stalling in de zomer is aan te raden wanneer u een zomertje niet vaart. Regen, wind en fel zonlicht doen een aanslag op onder meer de verfsystemen en het houtwerk.

Problemen die in een loods veel minder zijn. Spaart u ook nog een jachthaven uit!

Korte stalling

Vanaf april tot oktober is het mogelijk om voor kortere tijd gebruik te maken van de werf. Van een paar uur tot enkele maanden. Bijvoorbeeld voor het doen van onderhoud of het laten verrichten van een reparatie.

De helling heeft een capaciteit tot 5,05 meter en een waterverplaatsing tot 35 ton. Hiermee een van de zwaarste overdekte hellingen in Aalsmeer! Overdekt uw onderhoud doen aan uw boot is toch veel prettiger dan in de buitenlucht?

Doe het zelf of doe het samen

Varen is voor veel mensen een hobby. Dit geldt ook voor het onderhoud aan het vaartuig.

Het onderhoud kan heel goed een deel zijn van het vaarplezier. Daarnaast kan het veel geld schelen om niet alles uit te besteden.

Bij ons zijn doe-het-zelvers welkom. Of doe-het-samen met een van onze vakmensen. Wat zelf niet lukt kunt u aan hen overlaten of samen met ze doen.

Tijdens uw verblijf staan we u bij met gratis advies over de juiste aanpak van de klus. Alle benodigde materialen kunnen hierbij worden geleverd en zijn voorradig. Veel kan met korting worden geleverd.

Licht, elektra en water staan voor het onderhoud vrij ter beschikking.

Klik hier voor het online reserveren van een overdekte stallingsplaats.