Omdat bootonderhoud ook vaarplezier kan zijn!

Schilderwerk

1- en 2 componentsystemen

Schilderwerk

Uw schip stralend in de zomerzon, beschermd door een geschikt verfsysteem. We kunnen het voor u verzorgen. Informeert u naar onze concurrerende prijzen voor schilderwerk. Zowel in 1-componenten als in 2-componentensystemen. Of van 1- naar 2- componenten. Alles is mogelijk.

Schildert u liever zelf? Ook dan bent u meer dan welkom. Tijdens uw verblijf in overdekte stalling krijgt u advies over de te gebruiken verfsystemen en over het aanpakken van onderhoud. De materialen zijn hiervoor voorradig.

Samen werken is ook mogelijk. Samen met een van onze medewerkers het onderhoud aanpakken. Samen werken kan veel tijd schelen en leiden tot een goed resultaat.

Ook kunt u voor een compleet verfadvies bij ons terecht. Indien wenselijk komen we bij u aan boord langs om een en ander door te nemen.

Onderwaterschepen

Koperhoudend? Kopervrij? Zelfslijpend? Harde antifouling? Met Teflon? Er zijn verschillende aangroeiwerende verven (antifoulings). Elk van hen heeft zijn eigen eigenschappen en toepassing.

Laat u informeren over het gebruik van antifoulings en primers door onze medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de toepassingen en de Nederlandse wetgeving op het gebruik ervan.

Richtprijzen voor het aanbrengen van antifouling onder uw boot

Wij bieden u 2 dagen overdekte stalling (met klusmogelijkheid); hellingen; afspuiten onderwaterschip en aanbrengen geschikte antifouling inclusief klein primerwerk:

Lengte schip Kosten in €'s
ca. 6 meter €450,00
ca. 8 meter €580,00
10 meter €720,00

* Prijzen inclusief BTW

Roterend stralen

Wij zijn dealer van het Tercoo roterend stralen systeem. Voor aankoop kunt u het bij ons vrijblijvend uitproberen. Ook voor het verwijdering van verf tot straalkwaliteit middels het Tercoo-systeem kunt u bij ons terecht. Inmiddels is dit systeem verkrijgbaar met beschermkap en stofafzuiging.

Gaat u ook voor een mooi onderwatersysteem in 2-componenten? Kijk hier voor de werking van de P*erago.